Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου 2017

University years are the best!!

Λένε πως τα φοιτητικά χρόνια είναι τα καλύτερα.. Μετά από προσωπική εμπειρία θα συμφωνήσω με αυτό! 
Αυτό το καλοκαίρι έκλεισε ένα από τα ωραιότερα κεφάλαια της ζωής μου, μιας και αποφοίτησα από το Πανεπιστήμιο του Λέστερ στην Αγγλία με πτυχίο Βιολογικών Επιστημών. Ήταν 3 χρόνια απίθανα, που ούτε και το κατάλαβα πως ήταν 3.
...Γνώρισα ανθρώπους που δεν ξέρω αν μου δυνόταν η ευκαιρία να τους γνώριζα κάπου αλλού και έκανα φιλίες που πιστεύω θα κρατήσουν για πάντα. 
..Πήγα σε μέρη γραφικά και γέμισα τη μνήμη και την καρδιά μου με όμορφες εικόνες και αναμνήσεις.
...Πήγα σε συναυλίες που ούτε στα πιο τρελά μου όνειρα δεν φανταζόμουν να πάω και γνώρισα νέους καλλιτέχνες και συγκροτήματα αλλάζοντας τελείως το γούστο μου στη μουσική.
Αυτά τα 3 χρόνια δεν ήταν μόνο ρόδινα, υπήρξαν και οι δύσκολες στιγμές, στιγμές απελπισίας, απόγνωσης, φόβου και λύπης. Όμως είναι αυτές οι στιγμές που με βοήθησαν να γίνω πιο δυνατή και να αντιμετωπίζω τις καταστάσεις με υπομονή . 

Τη σημερινή  ανάρτηση θα ήθελα να την αφιερώσω στις φίλες μου που έκανα σε αυτή τη μικρή πόλη του Λέστερ, που με στήριζαν σε κάθε μου βήμα και μοιραζόμασταν μαζί και τις χαρές αλλά και τις λύπες μας. Αν και γνωριζόμαστε 3 χρόνια, νιώθω ότι τις γνωρίζω πολύ περισσότερο. Σας αγαπώ πολύ, ξέρετε ποιες είστε :) 
Επίσης αυτή η ανάρτηση είναι αφιερωμένη και στην οικογένεια μου, που πάντα με βοηθά σε ότι και αν κάνω!! 

Συγνώμη αν σας κούρασα φίλοι μου σήμερα με τα πολλά λόγια, αλλά ήταν μια ανάρτηση που ήθελα να κάνω. Επόμενος προορισμός μου; Η όμορφη πόλη του Nottingham για μεταπτυχιακό! Θα τα λέμε φίλοι μου!! Καλά να περνάτε, και να χαμογελάτε πάντα!! 
Πολλά φιλούθκια,
Βασιλική
xoxo :)

8 σχόλια:

 1. Πάρα πολύ όμορφη δημοσίευση! Συγχαρητήρια για την επιτυχία σου και εύχομαι να έρθουν κι άλλες :) Τώρα μπαίνω κι εγώ στο 4ο έτος της σχολής μου και δεν θέλω με τίποτα να τελειώσουν τα φοιτητικά μου χρόνια. Νιώθω σαν να πέρασαν μόλις μερικοί μήνες από τότε που ξεκίνησα να σπουδάζω.

  Φιλάκια ♥

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Πολλά συγχαρητήρια και σου ευχόμαστε πολλές επιτυχίες ακόμη!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Συγχαρητήρια Βασιλική μου και σε ανώτερα!
  Πάντα επιτυχίες!
  Φιλιά!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Πότε πέρασαν 3 χρόνια; Καλή σταδιοδρομία Βασιλική μου!
  Φιλάκια πολλά ♥

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Συγχαρητήρια Βασιλική μου και εις ανώτερα!!!! Καλή συνέχεια στις σπουδές σου

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Ω, γλυκουλίνι μου!!!! Τί τρυφερή ανάρτηση!!!
  Πάντα να έχεις μέσα σου αυτά τα χρόνια και σε αυτά να ανατρέχεις συχνά-πυκνά! Ευτυχώς, η μνήμη μας, μας βοηθάει να αναβιώνουμε τις ομορφιές που έχουμε ζήσει!
  ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ πολλά!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Βασιλική μου σου έχω στείλει ένα μέιλ όσον αφορά τις καρτ ποστάλ. Αν θες απάντησέ μου!
  Σε φιλώ!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Πάρα πολύ όμορφη ανάρτηση! Τον Σεπτέμβριο του '18 μάλλον θα ξεκινήσω κι εγώ σπουδές στο Ηνωμένο Βασίλειο, Σκωτία συγκεκριμένα, κι έχω αρχίσει να αγχώνομαι από τώρα οπότε η ανάρτησή σου ήταν ό,τι χρειαζόμουν!

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Ευχαριστώ πολύ πολύ για το σχόλιο σου! Μου έφτιαξες τη μέρα!