Παρασκευή 5 Αυγούστου 2016

Για να γελάσουμε!

Hola amigos!! Καλό μας μήνα!! Εύχομαι να αντέχετε τον καύσωνα, δεν ξέρω στην Ελλάδα πως είναι αλλά εγώ εδώ στην Λεμεσό λιώνω!! Κυριολεκτικά όμως..Δεν ξέρω αν ήμουν και συνηθισμένη από το κλίμα της Αγγλίας πάντως η ζέστη είναι ανυπόφορη,,
Σκέφτηκα η σημερινή μου ανάρτηση να είναι με στιχάκια! Αστεία, έξυπνα, τρελά! Για να υποδεχτούμε τον Αύγουστο χαρούμενα!! Enjoy!!



















Ελπίζω φίλοι μου να γελάσατε!! Εύχομαι να έχετε ένα υπέροχο Παρασκευοσαββατοκυρίακο παρέα με τα αγαπημένα σας άτομα γεμάτο όμορφες αναμνήσεις! Εμείς θα τα πούμε σύντομα!!
Πολλά φιλούθκια,
Βασιλική xoxo :)


6 σχόλια:

  1. Τώρα που έγραψες για τον καιρό στην Αγγλία, θυμήθηκα μια φίλη blogger που μετακόμισε στο Λονδίνο και ανέβασε πριν 2 μέρες το καλοκαιρινό της outfit, πόσο γελάσαμε! Αυτό εμείς εδώ το λέμε, αρχές Άνοιξης! χαχα!
    Ωστόσο, ναι! Γέλασα πολύυυυυυ με την ανάρτησή σου!! Την αποθηκεύω για να τη δείξω και στον Γιάννη όταν σχολάσει! χαχα!
    ΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ πολλά, κούκλα μου! Καλό μήνα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γεια σου Γιάννα μου! Ισχύει πολύ αυτό με τον καιρό του Λονδίνου!! Ήμουν τέλος του Ιούλη και φορούσα σακάκι! Χαίρομαι που γέλασες με την ανάρτηση μου,αυτός ήταν και ο σκοπός μου! Καλά να περνάς με πολλά χαμόγελα! Πολλά φιλούθκια :)

      Διαγραφή
  2. χαχαχαχαχαχα!!!!!! Καλά, δεν παίζεσαι!!! Που τα ανακάλυψες όλα αυτά!!!?? Μου έφτιαξες πραγματικά τη διάθεση!! Όμως, χάρηκα ακόμα πιο πολύ που ανακάλυψα ανάρτησή σου μετά από καιρό (διάβασα και την προηγούμενη κι έτσι διαφωτίστηκα για τους λόγους απουσίας σου)! Πάντα επιτυχίες να έχεις και να σκορπάς χαμόγελα, Βασιλική μου!
    Έχω ένα δεματάκι έτοιμο για ΄σενα. Γράψε μου στο mail: onirokosmos@gmail.com αν θέλεις να στο στείλω Κύπρο, ή κάπου αλλού. Καλό υπόλοιπο καλοκαιριού και να περνάς όσο καλύτερα μπορείς, κοριτσάκι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γεια σου καλή μου Μαριάννα!! Σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια, μου έφτιαξες τη μέρα!! Χάρηκα πολύ που σε είδα στο σπιτάκι μου!! Δεματάκι?? Αχχχ μη με κακομαθαίνεις χεχε..Τρέχω να σου στείλω!! Καλή συνέχεια φίλη μου να έχεις με όμορφες στιγμές! Πολλά φιλούθκια :)

      Διαγραφή
  3. Nice post!!!
    Have a good week!!! and my g+ for you!!!:)))

    Besos, desde España, Marcela♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ευχαριστώ πολύ πολύ για το σχόλιο σου! Μου έφτιαξες τη μέρα!