Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2012

Diary of bliss-week 1 και κάτι ακόμα :)

Γεια σας παιδιά! Τι κάμνετε? Μάνι μάνι πάει και η πρώτη εβδομάδα του Σεπτέμβρη! Τελικά δεν είναι μόνο το καλοκαιράκι που περνά γρήγορα :)

Καταρχάς θέλω να ευχαριστήσω πολύ πολύ την καλή μου συμπατριωτούδα Δελφινάκι  και την γλυκιά  Παρασκευή  για την χρυσή καρδούλα που μου χάρισαν! Δεν είναι πολύ όμορφη? Κορίτσια σας ευχαριστώ πολύ για τη σκέψη σας! Με τη σειρά μου τη δίνω σε όλους εσάς τους αναγνώστες μου που μου κρατάτε συντροφιά με τα όμορφα σχόλια σας! Θα χαρώ πολύ να την πάρετε και να στολίσετε  τα blogoσπιτάκια σας!
Και πάμε στην πρώτη εβδομάδα του Diary of Bliss!
(μιας και είναι Diary θα γράφω όπως γράφω στο ημερολόγιο μου)
Αγαπημένο μου ημερολόγιο,
Χτες ανακάλυψα μια μυστική συνταγή. Τα συστατικά για μια υπέροχη βραδιά:
-φίλοι
-μουσική
-επιτραπέζια
-καλή διάθεση
Ήμασταν καλεσμένοι στο σπίτι του Αλέξη για ένα μικρό back to school party(4 ατόμων χεχεχε). Μπορώ να πω πως ήταν ένα από τα ωραιότερα πάρτυ που πήγα. Όχι για τη μουσική,το χώρο,το φαγητό αλλά για τους φίλους. Γελούσαμε συνέχεια, χορεύαμε αστείους χορούς στους ρυθμούς του What makes you beautiful των one direction και κάναμε πλάκες. Ειλικρινά οι αληθινοί φίλοι είναι το δεύτερο καλύτερο πράγμα που μπορεί να έχει κανείς στη ζωή του(το πρώτο είναι η οικογένεια φυσικά). Αγαπώ τους φίλους μου και μακάρι να μην τους χάσω ποτέ!

Ιστολόγια που συμμετέχουν μέχρι στιγμής είναι:



Και επειδή τώρα με έπιασε το συναισθηματικό μου, να μερικές καρτούλες με στιχάκια που έφτιαξα για τη φιλία:
a best friend is a sister that destiny forgot to give you


Καλύτερα να περπατάς με ένα φίλο στο σκοτάδι παρά στο φως μόνος σου

good friends dont let you do stupid things. . . alone :)
Αυτά για σήμερα καλοί μου φίλοι! Ραντεβού την Κυριακή μαζί με τον Greco με νέα φουρνιά graffiti, πολλές φωτογραφίες και άλλα πολλά! Μέχρι τότε, καλό σαββατοκύριακο και να περνάτε καλά όπου κι αν βρίσκεστε!


Πολλά φιλούθκια,
Βασιλική :)

33 σχόλια:

  1. είσαι πολύ γλυκιά..τα γράφεις τόσο ωραία..
    να χαρείς την καρδούλα σου και σου εύχομαι κι άλλα
    καλή αρχή και καλή πορεία στο ημερολόγια της Κατερίνας
    οι 3 ζωγραφιές σου μου άρεσαν καθώς και τα λόγια..
    ραντεβού την Κυριακή με τον Γκρέκο, γουφ γουφ :)
    καλή νέα σχολική χρονιά ..τυχερούλα φέτος θα πάτε και την καθιερωμένη εκδρομή στην Ελλάδα που πάνε όλοι οι μαθητές της Β Λυκείου, ή μήπως δεν ισχύει πια αυτό; (πέρασαν τόσα χρόνια από τότε που πήγα εγώ και ηταν μια όμορφη εμπειρία, ποτέ δεν την ξεχνώ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλή μου συμπατριωτούδα σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια! Να σαι καλά! Δυστυχώς στο σχολείο μου απ ότι ξέρω δεν ισχύει πλέον αυτή η εκδρομή στην Ελλάδα :( Πρέπει πάντως να είναι μια υπέροχη εμπειρία μιας και θα είσαι με τους συμμαθητές σου σε ένα όμορφο τόπο! Φαντάζομαι πόσο όμορφα θα πέρασες! Σίγουρα τέτοιες εμπειρίες δεν ξεχνιούνται! Να έχεις μία όμορφη Κυριακή! Πολλά φιλούθκια :)

      Διαγραφή
  2. Καλησπέρα Βασιλική:)
    Ωραίο το νεο σου στυλ..δροσερό και πολύ νεανικό!!
    Χαίρομαι που είσαι καλά..Εύχομαι να είσαι πάντα τόσο δημιουργική,να έχεις γύρω σου ανθρώπους που σε αγαπάνε και να χαίρεσαι την κάθε σου στιγμή!!
    Τα φιλιά μου*

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ πάρα πολύ myStickland για τις όμορφες ευχές σου! Εύχομαι και εγώ να περνάς καλά όπου κι αν είσαι! Πολλά φιλούθκια :)

      Διαγραφή
  3. 彡♡` Olá, amiga!

    Os cartões estão muito bonitos e coloridos!

    Bom fim de semana!
    Beijinhos.
    Brasil ♡彡.
    ¸.•°`♥✿⊱╮

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλημέρα Βασιλική! Χαίρομαι που η καρδούλα έφτασε κι εδώ! Να είσαι καλά και να την χαίρεσαι. Σου εύχομαι να είσαι καλά και καλή σχολική χρονιά με τους φίλους και τους συμμαθητές σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γεια σου Irma! Σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια! Καλή συνέχεια σου εύχομαι γεμάτη χαρά και υγεία! Πολλά φιλούθκια :)

      Διαγραφή
  5. Καλημέρα Βασιλική! Να περνάς πάντα όμορφα. Είναι όμορφο να νιώθεις έτσι για τους φίλους σου. Ωραίες οι καρτούλες σου! Ελπίζω η σημερινή γενιά να κρατήσει γερά όσα δεν κατάφεραν οι προηγούμενες...Φιλάκια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημέρα καλή μου Παρασκευή! Σε ευχαριστώ πολύ για το σχόλιο σου! Όντως είναι πολύ όμορφο να έχεις αληθινούς φίλους στο πλευρό σου! Εύχομαι να έχεις μία χαρούμενη Κυριακή γεμάτη χαμόγελα! Πολλά φιλούθκια :)

      Διαγραφή
  6. Γεια σου Βασιλικη! Συχγαρητηρια για το βραβειο σου, ειμαι πολυ χαρουμενη για' σενα! Σου ευχομαι να παρεις πολλα ακομα! Η αφηγηση σου στο ημερολογιο ειναι υπεροχη! Οι πραγματικοι φιλοι ειναι οντως ενα πολυ σημαντικο κομματι της ζωης μας! Και οι ζωγραφιες με τα στιχακια για την φιλια ειναι υπεροχες! Ανυπομονω για τα υπολοιπα γκραφιτι! Πολλα φιλακια και καλο Σαββατοκυριακο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημέρα Αλιόνα μου! Σε ευχαριστώ πολύ για τα γλυκά σου λόγια! Με έκανες πολύ χαρούμενη! Εύχομαι να έχεις και εσύ στη ζωή σου πραγματικούς φίλους και η φιλία σας να διαρκέσει για πάντα γιατί όπως λες και εσύ η φιλία είναι ένα σημαντικό κομμάτι της ζωής μας! Καλή συνέχεια να έχεις! Πολλά φιλούθκια :)

      Διαγραφή
  7. Πολύ γλυκά όσα γράφεις για τους φίλους σου, Βασιλική! Πάντα τέτοιες όμορφες φιλίες σου εύχομαι! Να μην μπει τίποτα ανάμεσά σας και τίποτα να σας χωρίσει!! Συγχαρητήρια και για την καρδούλα βραβείο! Όσο για τα γκράφιτι όχι απλώς είναι υπέροχα ως ζωγραφιές, αλλά και ως φράσεις!!
    Φιλάκια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημέρα Χριστινάκι! Σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια! Να έχεις μία όμορφη Κυριακή! Πολλά φιλούθκια :)

      Διαγραφή
  8. Συγχαρητήρια Βασιλική γιά τά βραβεία σου!!Τά αξίζης κοριτσάκι μου!Υπέροχες καί οι ζωγραφιές σου!!Πολύ μού αρέσουν!!Πολλά φιλούθκια κοριτσάκι μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ καλή μου Δήμητρα για τα καλά σου λόγια! Χαίρομαι που σου αρέσουν οι ζωγραφιές μου! Καλά να περνάς!Πολλά φιλούθκια :)

      Διαγραφή
  9. Καλησπέρα Βασιλικούλα έχεις κι άλλη καρδούλα έλα να την πάρεις ,φιλάκια και καλό βράδυ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γεια σου Neli μου! Ωωω τι ωραία! Ευχαριστώ πάρα πολύ για τη σκέψη! Έρχομαι να την πάρω χεχεχε Πολλά φιλούθκια :)

      Διαγραφή
  10. Συγχαρητήρια Βασιλικούλα μου!!! Αυτή τη συνταγή να την κρατήσεις για πάντα!!! Οι ζωγραφιές σου είναι φοβερές! Μπράβο σου! Φιλάκια πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βασιλικούλα μου ξέχασα να σου πω!! Η αδερφή μου μου είπε χτες πως έφτασε το δωράκι που κέρδισα από σένα!! Επειδή όμως δεν είμαι Ηράκλειο, θα κάνω τη σχετική ανάρτηση μόλις επιστρέψω Κρήτη!! Σε ευχαριστώ πολύ πολύ! Φιλάκια!

      Διαγραφή
    2. Καλημέρα καλή μου Εύη! Ευχαριστώ πάρα πολύ για τα καλά σου λόγια! Ωωω χαίρομαι που ήρθε το δωράκι σου! Ελπίζω να σου αρέσει! Εγώ σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια που πάντα μου φέρνουν χαρά! Καλά να περνάς όπου και να είσαι! Πολλά φιλούθκια :)

      Διαγραφή
  11. Καλό φθινόπωρο, Βασιλική μου!!!Καλά να περνάμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλό φθινόπωρο και σε σένα Βίκυ μου! Γεμάτο χαρά ευτυχία και όμορφες δημιουργίες! Πολλά φιλούθκια :)

      Διαγραφή
  12. Mεγειά το βραβειάκι!Ευχαριστώ για τα βραχιόλια!Προχθές τα πάρέλαβα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ πολύ Pinelia! Χαίρομαι που παρέλαβες τα βραχιολάκια! Ελπίζω να σου άρεσαν! Καλοφόρετα! Πολλά φιλούθκια :)

      Διαγραφή
  13. Καλημέρα! Συγχαρητήρια για το βραβείο σου! Σου εύχομαι να πάντα να είσαι καλά, να περνάς υπέροχα με τους φίλους και τους συμμαθητές σου και καλή σχολική χρονιά! Πολύ όμορφες οι καρτούλες που ετοίμασες και σε ευχαριστώ πολύ πολύ για το γκράφιτι που μου έφτιαξες!Είναι υπέροχο!Θα το αναρτήσω σύντομα στο μπλόγκ μου!Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ Σπυριδούλα μου! Να περνάς καλά όπου κι αν είσαι! Πολλά φιλούθκια ;)

      Διαγραφή
  14. Καλημέρα και καλή εβδομάδα! Έχεις ένα βραβειάκι εδώ: http://geysimentas.blogspot.gr/2012/09/blog-post_10.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γεια σου Irma και καλή βδομάδα! Ωωω τι ωραία!Σε ευχαριστώ πολύ πολύ! Έρχομαι να το πάρω! Πολλά φιλούθκια ;)

      Διαγραφή
  15. καλημέρα Βασιλικούλα,σε ευχαριστώ πολύ που με σκέφτεσαι -))))
    τα σκυλιά είναι πανέμορφα-))))
    τέλειές όλες οι φωτογραφίες σου και τα γκράφιτι,και το σκυλάκι που έφτιαξες-)))
    πολλά φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γεια σου Χρυσούλα μου!Σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια!! Ν έχεις μία όμορφη μέρα!Πολλά φιλούθκια :)

      Διαγραφή
  16. Αχ πως μου ξέφυγε η ανάρτηση αυτή;; Σ'ευχαριστώ πολύ για την συμμετοχή σου!! Εύχομαι να είστε πάντα αγαπημένοι, βρήκες πολύ καλή συνταγή!! Καλή σχολική χρονιά μικρή μου!! Φιλάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χεχεχε σε ευχαριστώ Κατερινάκι για το σχολιάκι και τις ευχές σου! Να σαι καλά! Καλό σαββατοκύριακο να έχεις!Πολλά φιλούθκια :)

      Διαγραφή

Ευχαριστώ πολύ πολύ για το σχόλιο σου! Μου έφτιαξες τη μέρα!