Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου 2012

Πολλά πολλά πολλά πράγματα :)

Γεια σας παιδιά! Τι κάμνετε? Με τη σειρά μου να σας ευχηθώ καλό μήνα και καλό Φθινόπωρο γεμάτο ευτυχία, υγεία και όμορφες δημιουργίες! Έχω τόσα πολλά πράγματα να σας πω σήμερα, που δεν ξέρω από που να αρχίσω. . μάλλον από την αρχή :)

  • Νέος διαχειριστής: και ναι αγαπητά μου blogoφιλαράκια, απέκτησα παρέα. Ο κύριος Greco σήμερα γίνεται επίσημα βοηθός διαχειριστή του basilikis-art. Όπως λέει και ο ίδιος, αφού τα πάει τόσο καλά με τη γλώσσα και το γράψιμο γιατί να πάει χαμένο το ταλέντο του? Πάντως είναι τρελός από τη χαρά του(και χωρίς τη χαρά του πάλι τρελός θα ήταν χεχεχε) και σας ευχαριστεί πολύ πολύ για τα καλά σας λόγια και την αποδοχή σας. 
<Ανυπομονώ να τα ξαναπούμε φιλαράκια!>
  • Νέα βραβεία: Η καλή μου blogoφίλη Εύη από το beloved ideas!  και το αισιόδοξο Κατερινάκι από το  positive thinking female code  μου χάρισαν αυτό το υπέροχο βραβειάκι! Δεν είναι πολύ όμορφο?Κορίτσια σας ευχαριστώ πάρα μα πάρα πολύ! Με κάνατε πολύ χαρούμενη!!




Οι κανόνες που ακολουθούν αυτό το βραβειάκι είναι να προσθέσω το link του blog που μου το χάρισε,  να μοιραστώ 7 τυχαία πράγματα για μένα και να το χαρίσω σε 10 bloggers τους οποίους θα ενημερώσω. Λοιπόν. . . 
7 πράγματα για μένα:
  1. Είμαι πολύ ευαίσθητη και με το παραμικρό επηρεάζομαι
  2. Λατρεύω το χορό, ιδιαίτερα το μπαλέτο, το οποίο παρακολουθώ από τα 4 μου και σκοπεύω να μην το σταματήσω ποτέ (λίγο δυσκολάκι)
  3. Είμαι μεγάλη φαν της Selena Gomez και ξέχασα και τι χρώμα είναι ο τοίχος του δωματίου μου μιας και είναι καλυμμένος από αφίσες της.
  4. Κάθομαι με τις ώρες στο computer και παρακολουθώ την αγαπημένη μου σειρά Vampire Diaries
  5. Πιστεύω στον Άη Βασίλη
  6. Μου αρέσει πάρα πολύ το ποδόσφαιρο και είμαι φανατική οπαδός της Manchester United
  7. Θα ήθελα να γίνω χημικός-λατρεύω τη χημεία!
Μου είναι λίγο δύσκολο να διαλέξω 10 blogs γιατί τα μπλοκ που μου αρέσουν δεν είναι 10 αλλά 1000 και δεν θέλω να αφήσω κανένα παραπονεμένο, όμως πρέπει να μάθω να υπακούω στους κανόνες. Έτσι δίνω αυτό το βραβειάκι στους:
Όποιος άλλος το επιθυμεί πολύ ευχαρίστως να το πάρει!!



  • photo a day: γίνεται κάποιος που του αρέσουν πολύ οι φωτογραφίες να μην αποδεχτεί αυτή την πρόκληση? Να σας πω την αλήθεια πρώτη φορά λαμβάνω μέρος και είμαι πολύ ενθουσιασμένη! Οι αναρτήσεις μου με θέμα αυτή τη φωτογραφική πρόκληση θα γίνονται κάθε Κυριακή!(είπα να βάλω λίγο πρόγραμμα για να τα προλαβαίνω χεχεχε) Όποιος λατρεύει τις φωτογραφικές προκλήσεις ας επισκεφτεί αυτό το μπλοκ  http://fatmumslim.com.au και θα το λατρέψει!

PHOTO A DAY




  • diary of bliss: η αισιόδοξη Κατερίνα από το positive thinking female code είχε μία πολύ όμορφη ιδέα να δημιουργήσει αυτό το εβδομαδιαίο παιχνίδι-το Diary of bliss-όπου θα καταγράφουμε με λίγα λόγια μια όμορφη-χαρούμενη στιγμή που περάσαμε. Έτσι διαβάζοντας αυτά τα λόγια ξεχνούμε τα εμπόδια και τις δυσκολίες μας και βάζουμε λίγο χρώμα στη ζωή μας. Η Κατερίνα όμως τα λέει καλύτερα γι αυτό πατήστε  εδώ  για περισσότερες πληροφορίες ! Έτσι και εγώ που αγαπώ πολύ τα παιχνίδια δεν μπορούσα να το αφήσω και δήλωσα συμμετοχή! Οι αναρτήσεις μου με θέμα το diary of bliss θα γίνονται κάθε Παρασκευή! Ευχαριστούμε Κατερινάκι για το όμορφο παιχνίδι! 

    • Diary of Bliss!!


      • 9 weeks summer of bliss: Πόσο γρήγορα πέρασαν αυτές οι 9 εβδομάδες. . Wow! Ακόμη να το συνειδητοποιήσω. . Φαντάζομαι ούτε εσείς. .Αυτή η καλοκαιρινή φωτογραφική πρόκληση που την διοργανώνει το μπλοκ  365 days of bliss έφτασε στο τέλος της! Ήταν μία πολύ όμορφη εμπειρία και χάρηκα που συμμετείχα!Χτες είχα μια ιδέα να μαζέψω όλες τις φωτογραφίες του summer of bliss και να δημιουργήσω ένα <poster>. Να πως μου βγήκε:
      Πως σας φαίνεται?
      • bye-bye summer: Μία νέα μου blogoφίλη, η Μαρία, μέσα από το blog της  συλλέγω στιγμές αποχαιρέτησε με έναν όμορφο και πρωτότυπο τρόπο το καλοκαιράκι(δείτε εδώ ) και προσκάλεσε το καθένα να την ακολουθήσει! Μου άρεσε πάρα πολύ η ιδέα της και φυσικά θα συμμετάσχω (λείπει ο Μάρτης από την Σαρακοστή?)Σκέφτηκα όμως ότι αυτό θα θέλει μια δική του ανάρτηση. . . Ακόμα εδώ είστε? Τρέξτε στο blog της!Καλοκαίρι
      • Και πάμε στο τελευταίο θέμα(αρκετά σας ταλαιπώρησα σήμερα χεχεχε) Έτοιμη ακόμη μια φουρνιά από γκράφιτι! Παιδιά ελπίζω να σας αρέσουν!
      Neli-με πολλή αγάπη για τη Neli!
      Love for ever-με πολλή αγάπη για τη Φανή Π.!

      Free your mind and your feet will follow dance-με πολλή αγάπη για την Αναστασία!
      Dont worry be happy-με πολλή αγάπη για τη Χριστίνα!

      oilpainting-με πολλή αγάπη για την Χρυσούλα!

      Υπάρχει λύση-με πολλή αγάπη για τη daphnofila!

      Dolphin lover-με πολλή αγάπη για το Δελφινάκι!
      Αυτά για σήμερα! Οι υπόλοιποι μην ανησυχείτε! Τα δικά σας είναι προς ετοιμασία και σε λίγες μέρες θα είναι έτοιμα! Πάντως να ξέρετε ότι το απολαμβάνω που φτιάχνω κάτι για σας και σας ευχαριστώ πολύ για την ανταπόκριση! Όσοι άλλοι επιθυμούν να αποκτήσουν ένα δικό τους γκράφιτι για να στολίσουν το blogoσπιτάκι τους ας κάνουν κλικ εδώ!

      Καλά να περνάτε όπου και αν είστε και θα τα πούμε σύντομα! Αα και καλή σχολική χρονιά!

      Πολλά φιλούθκια
      Βασιλική :)


      49 σχόλια:

      1. Σε ευχαριστώ Βασιλική μου για το βραβειάκι.
        Φιλάκια!

        ΑπάντησηΔιαγραφή
        Απαντήσεις
        1. Να σαι καλά Ελένη μου! Πάντα τέτοια σου εύχομαι!Πολλά φιλούθκια :)

          Διαγραφή
      2. Καλό μεσημέρι,συγχαρητήρια για το βραβειάκι σου σ ευχαριστώ για το γκράφιτι,είναι πολύ όμορφο,καλή συνέχεια στην φωτογραφική πρόκληση,φιλιά.

        ΑπάντησηΔιαγραφή
        Απαντήσεις
        1. Σε ευχαριστώ πολύ Νέλι μου! Καλή συνέχεια εύχομαι! Πολλά φιλούθκια :)

          Διαγραφή
      3. Κοριτσι μου!!!!! εισαι απιστευτη!
        Μισο κ ανεβαζω fb την φωτογραφια σου :)
        μακια

        ΑπάντησηΔιαγραφή
        Απαντήσεις
        1. Ευχαριστώ πολύ Αναστασία μου! Χαίρομαι που σου άρεσε! Καλή συνέχεια να έχεις! Πολλά φιλούθκια :)

          Διαγραφή
      4. Πωπω! Τι έχεις αναλάβει; Τι δραστηριότητες είναι αυτές;; Αρχικά συγχαρητήρια για το βραβείο σου!! Πολλά ακόμη σου εύχομαι!! Καλή υπομονή και επιμονή για την φωτογραφική πρόκληση και το 'ημερολόγιο της ευτυχίας'! Οι φωτογραφίες σου από προηγούμενες προκλήσεις τέλειες!! Το ίδιο και τα γκράφιτί σου!! Πολλά μπράβο!! Φιλιά!!

        ΑπάντησηΔιαγραφή
        Απαντήσεις
        1. Σε ευχαριστώ πολύ Χριστινάκι! Να σαι καλά! Καλή συνέχεια σου εύχομαι! Πολλά φιλούθκια :)

          Διαγραφή
      5. Συγχαρητήρια για το βραβείο σου! εύχομαι να τα 1000σεις! οι φωτογραφίες σου υπέροχες το ίδιο και τα γκράφιτί σου! φιλάκια πολλά και καλό φθινόπωρο!

        ΑπάντησηΔιαγραφή
        Απαντήσεις
        1. Ευχαριστώ πολύ Σπυριδούλα μου! Το δικό σου το είδες? Ήταν στην προηγούμενη ανάρτηση. Καλά να περνάς! Πολλά φιλούθκια :)

          Διαγραφή
      6. Βασιλικούλα μου σε ευχαριστώ πολύ γλυκούλα μου, απίθανο το γκράφιτι που μου έφτιαξες!!! Το παίρνω και φεύγω να το στολίσω στο σπιτάκι μου!!! Συγχαρητήρια για τα βραβειάκια σου!! Φιλούθκια!!!!! :)))))

        ΑπάντησηΔιαγραφή
        Απαντήσεις
        1. Καλή μου Φανή σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια! Χαίρομαι πολύ που σου άρεσε! Καλή συνέχεια να έχεις!Πολλά φιλούθκια :)

          Διαγραφή
      7. γειά σου Βασιλικούλα και βοηθοί-))
        πρώτα να σε ευχαριστήσω για το γκράφιτι,το οποίο φυσικά τοποθέτησα στο πλάι-))Εύγε και για τα βραβεία σου,και επίσης μου άρεσαν οι απαντήσεις σου-)))
        είσαι ένα πολύ χαρούμενο πλασματάκι και σε χαίρομαι-)))
        πολλά φιλιά

        ΑπάντησηΔιαγραφή
        Απαντήσεις
        1. Καλή μου Χρυσούλα σε ευχαριστώ πάρα πολύ για τα καλά σου λόγια! Με έκανες πολύ χαρούμενη όπως με κάνουν και όλα τα σχόλια σας! Ευχαριστώ!!Καλή συνέχεια εύχομαι! Πολλά φιλούθκια ;)

          Διαγραφή
      8. Ευχαριστούμε πολύ, κουκλίτσα μου!!!
        Να είσαι καλά!!!
        Ο νέος blogger... είναι super, δεν το συζητώ!!!
        Τα graffiti σου... υπέροχα!!!
        Φιλάκια πολλά!!!

        ΑπάντησηΔιαγραφή
        Απαντήσεις
        1. Ευχαριστώ πάρα πολύ παιδιά για το σχολιάκι σας! Χεχεχε ο greco πάντως ήδη κάνει προετοιμασίες για την πρώτη του ανάρτηση ως επίσημος blogger :) Πήρε λίγο τα πάνω του χεχεχε Μαζί με τα δικά μου σας στέλνω και τις φιλούρες του Greco! Πολλά φιλούθκια :)

          Διαγραφή
      9. Βασιλικούλα καλησπέρα. Συγχαρητήρια για το βραβείο!Οι φωτός είναι υπέροχες! Τα graffiti επίσης!!! Ευχαριστώ που μου ετοίμασες το δικό μου.Είσαι φοβερό κορίτσι.Θα στολίσει το μπλοκάκι μου.Καλό βράδυ και να είσαι πάντα δημιουργική!!!

        ΑπάντησηΔιαγραφή
        Απαντήσεις
        1. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ Δάφνη μου για τα καλά σου λόγια! Χαίρομαι που σου άρεσε το γκράφιτι μου και θα έχει την τιμή να στολίσει το όμορφο σπιτικό σου! Καλή συνέχεια να έχεις! Πολλά φιλούθκια :)

          Διαγραφή
      10. Καλώς τη και τη Βασιλικούλα, τι μόνο το Greco θα καλοσωρίζαμε? χι χι!!! Μπράβο στο Greco, μπράβο και σε σένα για την ιδέα!! Συγχαρητήρια για το βραβείο, σου αξίζει!!!! Ευχαριστώ πολύ και για τα καλά σου λόγια αλλά και για το φοβερό σου graffiti!!! :) Χαίρομαι πολύ που θα συμμετέχεις σε όλα και θα βλέπουμε τις αναρτήσεις σου!! φιλάκια πολλά πολλά!! το μπαλέτο το λατρεύω (αν και δεν έχω πάει ποτέ μου!!)

        ΑπάντησηΔιαγραφή
        Απαντήσεις
        1. Γεια σου καλή μου Εύη! Ευχαριστώ πολύ πολύ για τα καλά σου λόγια!Και εγώ ανυπομονώ να βλέπω και τις δικές σου αναρτησούλες με το diary of bliss! Χαίρομαι πολύ που σου αρέσει το μπαλέτο! Είναι ένας χορός που σε ξεκουράζει και σε ταξιδεύει σε ένα μαγικό κόσμο . . .Καλή συνέχεια να έχεις! Πολλά φιλούθκια :)

          Διαγραφή
      11. Βασιλική μου μπράβο για το βραβείο σου..και χαίρομαι πολύ που σου αρέσει κι εσένα το μπαλέτο...
        Το κολάζ σου είναι πάρα πολύ όμορφο και χαίρομαι που θα συμμετέχεις σε όλα...
        Και τα γκράφιτι υπέροχα...δε θυμάμαι καν τη σχετική ανάρτηση και αν σου είχα ζητήσει..πάω να δω και θα ζητήσω ένα....σε προειδοποιώ!!
        Σε ευχαριστώ πολύ για το βραβείο που μου χάρισες!!
        Φιλιά πολλά!

        ΑπάντησηΔιαγραφή
        Απαντήσεις
        1. Σε ευχαριστώ πολύ Μαράκι για το σχόλιο σου! Σου αρέσει και εσένα το μπαλέτο? Σούπερ!! Χαίρομαι πολύ που δηλώνεις συμμετοχή στα γκράφιτι- ανυπομονώ να δω τι μου ζήτησες χεχεχε Καλή συνέχεια να έχεις! Πολλά φιλούθκια :)

          Διαγραφή
      12. Βασιλική μου να καλωσορίσω πρώτα τον Κύριο Greco! Συγχαρητήρια για τα βραβεία σου! Μου άρεσαν πολύ οι απαντήσεις σου! Και εγώ είμαι πολύ ευαίσθητη και επηρεάζομαι με το παραμικρό! Πόσο όμορφα είναι τα graffiti!!! Σ' ευχαριστώ πολύ και που δέχτηκες κι εσύ την πρόσκληση μου! Χαρά μου να δω το post σου!
        Τα φιλιά μου!

        ΑπάντησηΔιαγραφή
        Απαντήσεις
        1. Γεια σου Μαρία μου και καλωσόρισες στο blogoσπιτάκι μου! Σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια! Εγώ σε ευχαριστώ που δημιούργησες αυτή την ωραία πρόκληση! Μόλις έχω έτοιμο το ποστ μου θα σε ειδοποιήσω! Καλά να περνάς! Πολλά φιλούθκια :)

          Διαγραφή
      13. Καλημέρα καλή μου συμπατριωτούδα
        δεν τα κατάφερα χθες να μπω
        πω πω πόσα πολλά θέματα
        θα σου απαντώ για κάθε ένα ξεχωριστά
        καταρχήν καλωσορίζω στην μπλογκογειτονιά μας τον Γκρέκο, καλές αναρτήσεις και καλή πορεία
        συγχαρητήρια γαι τα βραβεία σου και σου εύχομαι και άλλα
        τα 7 πράγματα για σένα μου αρεσαν (να μαθαίνουμε γαι τα μπλογκοφιλαράκια μας) , το νούμερο ένα το έχουμε κοινό δυστυχώς :((
        αν και κάθε φορά που λαμβανω βραβείο νοιώθω άβολα διότι τα μπλογκάκια μου δεν κάνουν κάτι καλύτερο από τα άλλα μπλογκς , αυτό σου το βραβειάκι μου έδωσε χαρά , γιατί είναι το πρώτο που λαβαίνει το δεύτερο μου μπλογκοσπιτάκι και σ ευχαριστώ πολύ για την σκέψη σου
        καλή αρχή στο photo a day, χαίρομαι που σο αρέσουν οι φώτος και μένα μου αρέσουν
        diary a bliss, καλή αρχή , ανυπομονώ να δω τις αναρτήσεις σου, μου άρεσε η ιδέα της Κατερίνας

        και τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ για το όμορφο graffiti , το λάτρεψα, ειδικά την ιδέα σου
        εγώ σου είπα μόνο την λέξη ΔΕΛΦΙΝΑΚΙ , εσύ όμως το έκανες πολύ καλύτερο μου άρεσε όλο και οι λέξεις Dolphin Lover με τα τριανταφυλλάκια τους και φυσικά το δελφινάκι με την Κύπρο μας

        είσαι πολύ γλυκιά και μπράβο στο ταλέντο σου και στην ιδέα αυτή με τα graffiti

        καλή σου μέρα και καλή νέα σχολική χρονιά

        (μου άρεσε το Λείπει ο Μάρτης από την Σαρακοστή χεχε)

        ΑπάντησηΔιαγραφή
        Απαντήσεις
        1. Καλή μου συμπατριωτούδα σε ευχαριστώ πάρα πολύ για τα λογάκια σου! Χαίρομαι που αυτό το βραβειάκι είναι το πρώτο για το κόσμο της γνώσης!Εύχομαι να είναι η αρχή για άλλα πολλά βραβειάκια! Και εγώ ανυπομονώ να βλέπω τις αναρτησούλες σου με το diary οf bliss! Χαίρομαι πολύ που σου άρεσε το γκράφιτι! Επειδή αγαπάς πολύ τα δελφινάκια και το μοβ και την πατρίδα μας την Κύπρο είπα να τα συνδυάσω όλα μαζί! Καλή συνέχεια σου εύχομαι! Πολλά φιλούθκια ;)

          Διαγραφή
        2. *Αα κάτι θέλει να σου πει και ο Greco: γουφ γουφ! Σε ευχαριστώ πολύ για το καλωσόρισμα! Γουφ γουφ!

          Διαγραφή
        3. καλή μου συμπατριωτούδα
          η πρώτη ανάρτηση του diary of bliss είναι ήδη αναρτημένη
          καλώς σε βρήκα Γκρέκο...γουφ γουφ
          ουφφ..εννά πρέπει να μάθουμε τζιαι την σκυλογλώσσα του τωρα΄για να συννεννούμαστε
          έννεν; όξα όϊ; :)))

          Διαγραφή
      14. Γλυκάκι μου, σ΄ευχαριστώ πάρα πολύ για το βραβείο! (Θα σε ενημερώσω μόλις κάνω τη σχετική ανάρτηση). Να χαίρεσαι το δικό σου και πάντα τέτοια! O Greco σου άπαιχτος!!! Οι δραστηριότητές σου τέλειες όλες! Καλή σχολική χρονιά και καλό κουράγιο...:0)

        ΑπάντησηΔιαγραφή
        Απαντήσεις
        1. Σε ευχαριστώ πολύ ονειράκι για τα καλά σου λόγια και τις ευχές! Καλή συνέχεια σου εύχομαι! Πολλά φιλούθκια από μένα και ακόμη πιο πολλά από τον Greco :)

          Διαγραφή
      15. κουκλος ο νεος διαχειριστης!!!!και τα γκραφιτι υπεροχα!!!!καλη σχολικη χρονια και υπομονη,θα περασει κ αυτη η χρονια χιχιχιχ φιλιααα

        ΑπάντησηΔιαγραφή
        Απαντήσεις
        1. Ευχαριστώ πολύ Φιλίτσα μου! Χεχεχε μακάρι να περάσει έτσι γρήγορα όπως πέρασε και το καλοκαίρι :)Πολλά φιλούθκια :)

          Διαγραφή
      16. καλημέρα στους διαχειριστές
        συμπατριωτούδα μου
        έχεις βραβείο http://delfinaki-sunset.blogspot.com/2012/09/20.html

        ΑπάντησηΔιαγραφή
        Απαντήσεις
        1. Καλημέρα καλή μου συμπατριωτούδα! Ωωω ευχαριστώ πολύ έρχομαι να το πάρω! Πολλά φιλούθκια :)

          Διαγραφή
        2. σ ευχαριστώ για την αποδοχή του βραβείου κ σου εύχομαι να το χαρείς
          καλωσόρισα τον Γκρέκο στην παρέα μας με ένα βραβειάκι , ξέχασα να στο πω :)

          Διαγραφή
      17. Καταπληκτικός ο καινούριος διαχειριστής!!! Πολύ όμορφα τα νέα σου σχέδια. Καλή συνέχεια και καλή σχολική χρονιά να ευχηθώ. Πήραμε χθες τα βραχιολάκια με τα στρουμφάκια και οι μικρές δεν τα βγάζουν από τα χέρια τους. Ευχαριστούμε και πάλι.

        ΑπάντησηΔιαγραφή
        Απαντήσεις
        1. Ευχαριστώ πολύ Κατερινάκι! Χαίρομαι πάρα πολύ που πήρατε τα βραχιολάκια και σας άρεσαν! Εύχομαι οι μικρές να τα χαρούν! Πολλά φιλούθκια :)

          Διαγραφή
      18. Καλησπέρα Βασιλική μου! Τον Creco ειχα την τιμή να τον γνωρίσω στην προηγούμενη ανάρτησή σου. Έχει χαιρετισμούς απο την Νάλα μου! Γουφ γουφ!!
        Βλέπω πως θα είσαι μέσα σε όλα...φωτογραφική πρόκληση, diary bliss και φυσικά συνεχίζεις τα όμορφα γκράφιτι.
        Σε ευχαριστώ πολύ για το βραβείο!
        Καλή σχολική χρονιά να έχεις!
        Καληνύχτα! Φιλάκια!!

        ΑπάντησηΔιαγραφή
        Απαντήσεις
        1. Καλημέρα καλή μου Παρασκευή!Ο Greco ανταποδίδει τους χαιρετισμούς στη Νάλα και θέλει να τη γνωρίσει! Αλήθεια τη ράτσα είναι η Νάλα σου? Ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια! Να έχεις μία όμορφη Παρασκευή! Πολλά φιλούθκια ;)

          Διαγραφή
        2. Καλημέρα Βασιλική μου! Η Νάλα μου είναι ένα ατίθασο Σιβερικό Χάσκυ...:)

          Διαγραφή
        3. Ωωω μου αρέσουν πάρα πολύ τα Χάσκι! Το ίδιο και του Greco χεχεχε :)

          Διαγραφή
      19. Γεια σου Βασιλικη! Τι κανεις? Καταρχας, ειμαι πολυ χαρουμενη που ο Γκρεκο εγινε ο βοηθος σου! Στειλε του πολλα φιλακια απο μενα! Ειμαι πολυ χαρουμενη που μου δινεις βραβειο! Σε ευχαριστω παρα πολυ!!! Η φωτογραφικη προσκληση που συμμετασχεις, φαινεται πολυ ενδιαφερουσα! Και το παιχνιδι που συμμετασχεις ειναι πολυ ωραιο και δημιουργικο! Οσο για τα γκραφιτι ειναι καταπληκτικα! Ανυπομονω να φτιαξεις και το δικο μου! Φιλακια και καλο μηνα!

        ΑπάντησηΔιαγραφή
        Απαντήσεις
        1. Γεια σου Αλιόνα μου! Καλά είμαι εσύ? Ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια! Το γκράφιτι σου είναι προς κατασκευή και μόλις το τελειώσω θα σε ειδοποιήσω! Καλό σαββατοκύριακο να έχεις και να το απολαύσεις μια και είναι το τελευταίο πριν να ανοίξουν τα σχολεία! Πολλά φιλούθκια από εμένα και τον Greco :)

          Διαγραφή
      20. Απαντήσεις
        1. Ωωω ευχαριστώ πάρα πολύ για τη σκέψη! Έρχομαι τρέχοντας στο σπιτάκι σου!Πολλά φιλούθκια :)

          Διαγραφή
      21. Καλημέρα Βασιλική μου! Όλες οι δημιουργίες σου είναι πανέμορφες! Σε ευχαριστώ πολύ και για τη δική μου φράση! Θα τη βάλω να διακοσμήσει το χώρο μου!! Φιλιά πολλά!! :))

        ΑπάντησηΔιαγραφή
        Απαντήσεις
        1. Ευχαριστώ πολύ Χριστινάκι! Χαίρομαι που σου άρεσε! Καλή συνέχεια να έχεις! Πολλά φιλούθκια :)

          Διαγραφή
      22. Καλησπέρα Βασιλικούλα μου και καλή εβδομάδα! Η ανάρτησή σου είναι υπέροχη και οι φωτογραφίες πανέμορφες.... όσο για τον νέο διαχειριστή... είναι σκέτη γλύκα!! Συγχαρητήρια για το βραβείο σου και σ'ευχαριστώ πολύ που το χάρισες και σε μένα!! Καλό φθινόπωρο να'χουμε κούκλα μου με υγεία και πολλές δημιουργίες! Φιλιά!

        ΑπάντησηΔιαγραφή

      Ευχαριστώ πολύ πολύ για το σχόλιο σου! Μου έφτιαξες τη μέρα!