Πέμπτη 12 Ιουλίου 2012

Πολλές πολλές φωτογραφίες

Γεια σας παιδιά! Τι κάμνετε? Ελπίζω όλοι να απολαμβάνετε αυτήν την υπέροχη εποχή μαζί με τα αγαπημένα σας πρόσωπα!


Η σημερινή ανάρτηση προοριζόταν για το δωράκι του νικητή του καλοκαιρινού διαγωνισμού, όμως τελικά λόγω της υπερβολικής και ανυπόφορης ζέστης με έπιασε μία βαρεμάρα και δεν πρόλαβα να τα φτιάξω ακόμη. Χίλια συγγνώμη! Υπόσχομαι ότι θα το έχω έτοιμο εντός της εβδομάδας!


Πριν λίγες μέρες, η γιαγιά μου έφυγε για Αθήνα για 1 μήνα( για διακοπές). Και έτσι, επειδή θα λείπει την ημέρα των γενεθλίων μου, μου έφερε ήδη το δώρο της. Μπορώ να πω ότι είναι ένα από τα πιο όμορφα δώρα που έχω πάρει ποτέ μου.




Είναι η πρώτη μου φωτογραφική μηχανή! Σε ευχαριστώ πολύ γιαγιά!!

Και έτσι, άρχιζα να βγάζω διάφορες φωτογραφίες. Ανακάλυψα και ένα site, το www.fotoflex.com, όπου μπορείς να κάνεις edit τις φωτογραφίες σου εντελώς δωρεάν! Είμαι πολύ ενθουσιασμένη!! Και οι τρεις φωτογραφίες που θα σας δείξω πιο κάτω είναι επεξεργασμένες από αυτό το site.

Επίσης για πρώτη φορά λαμβάνω μέρος σε μία καλοκαιρινή φωτογραφική πρόκληση, την οποία διοργανώνει το αγαπημένο blog http://daysofbliss365.blogspot.com/ και λέγεται :

9 weeks of summer bliss

Αυτή η πρόκληση περιλαμβάνει μία φωτογραφία την εβδομάδα η οποία θα δείχνει το καλύτερο στιγμιότυπο της εβδομάδας. Για περισσότερες πληροφορίες :http://daysofbliss365.blogspot.gr/2012/06/summer-challenge.html?showComment=1340628861167#c8250779883123015000

Είναι μία όμορφη εμπειρία να δημιουργήσουμε ένα όμορφο καλοκαιρινό άλμπουμ με τις αγαπημένες μας στιγμές.

Για να μην σας κουράζω, θα σας δείξω την φωτογραφία της πρώτης εβδομάδας του Ιούλη που πέρασε:


Την πρώτη εβδομάδα του Ιούλη την πέρασα έξω στην αυλή με τον αδερφό μου παίζοντας μπάλα και τρώγοντας καθημερινά το αγαπημένο μου 7 DAYS COCONUT!

********************************
Ιστολόγια που συμμετέχουν μέχρι στιγμής είναι:

*********************




Ακόμη, η αγαπημένη μου συμπατριωτούδα Δελφινάκι ( delfinaki-sunset.blogspot.com) με προσκάλεσε σε μία φωτογραφική πρόκληση. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ Δελφινάκι!

Το θέμα της πρόσκλησης είναι "Παράθυρο με θέα". Θα πρέπει να φωτογραφίσω την θέα που βλέπω από το παράθυρο του δωματίου μου ή όποιου άλλου χώρου του σπιτιού. Ελεύθερη επιλογή. 

Γενικά δεν είμαι και πολύ τυχερός άνθρωπος. Όμως ευτυχώς στο θέμα της θέας φάνηκα τυχερή και μόλις ανοίγω τα παράθυρα του δωματίου μου δεν βλέπω μια γκρίζα πολυκατοικία.
Από το ένα παράθυρο του δωματίου μου βλέπω την αυλή με τα δεντράκια μας.  Πίσω τους βρίσκεται ένα περιβόλι.

Από το άλλο παράθυρο βλέπω τα δέντρα-γρειπφρουτ του περιβολιού.( δεν είναι δικά μας όμως μου αρέσει πολύ να σκαρφαλώνω πάνω χεχεχε)

Πως σας φάνηκαν οι πρώτες μου φωτογραφίες? Σας άρεσε το edit?

Όπως λένε οι κανόνες αυτής της πρόσκλησης, πρέπει να προσκαλέσω 4 σπιτάκια. Έτσι με τη σειρά μου προσκαλώ:



Κορίτσια ανυπομονώ να δω τις δικές σας φωτογραφίες! 

Αυτά για σήμερα! Εύχομαι σε όλους όμορφες δροσερές καλοκαιρινές στιγμές!!

Πολλά φιλούθκια :)

*Μένουν 19 μέρες για την λήξη του καλοκαιρινού διαγωνισμού που διοργανώνει το σπιτάκι μου. Προλαμβάνετε! 
Καλοκαιρινος διαγωνισμος που διοργανωνει το ιστολογιακι μου

43 σχόλια:

  1. παντα χαρουμενη να εισαι..μου αρεσε ολη η αναρτηση .ευχαριστω για την αποδοχη . μου αρεσε η θεα σου. με γεια το δωρακι.
    φιλακια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια συμπατριωτούδα μου! Πολλά φιλούθκια :)

      Διαγραφή
  2. Olá amigos queridos...
    Fiquei feliz com a sua visita em meu blog e por ser meu amigo.
    Volte sempre.
    Fique com o Papai do Céu.
    Aus 1000 e Beijos 1000 com carinho do Brasil...

    KIPPY & LILLY

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Βασιλικούλα μου το καλύτερο δωράκι πήρες από την γιαγιάκα σου, και το πιο χρήσιμο!!!Καλές φωτογραφήσεις!! Χρόνια σου πολλά από τώρα, γιατί δεν ξέρω πότε ακριβώς έχεις τα γενέθλιά σου!!!Απίθανη η θέα σου από το παράθυρό σου!!! Καλή μου ναι άρχισα να τα πουλάω τώρα γιατί βλέπω ότι αρέσουν πολύ!!Και πολλές άλλες δημιουργίες μου είναι διαθέσιμες και στο Craftsbay, το Κυπριακό μαγαζάκι!!!Έχω το λινκ του στο μπλογκ μου, δεν θα το πρόσεξες..φιλούθκια γλυκούλα μου και να περάσεις ένα υπέροχο καλοκαίρι στην όμορφη Κύπρο μας!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημέρα αγαπητή Φανή! Σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια! Ναι, δεν το πρόσεξα το μαγαζάκι αλλά τώρα που το βρήκα σίγουρα θα πάρω κάτι! Καλή συνέχεια να έχεις και πολλά φιλούθκια :)

      Διαγραφή
  4. ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΓΛΥΚΟ ΜΕ ΓΕΙΑ ΤΟ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ ΔΩΡΑΚΙ ΣΟΥ!!!!ΣΟΥΠΕΡ Η ΓΙΑΓΙΑΚΑ!!!ΝΑ ΤΑ ΧΙΛΙΑΣΕΙΣ ΓΕΡΗ ΤΥΧΕΡΗ ΚΑΙ ΟΤΙ ΠΟΘΕΙΣ!!!ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙ ΔΥΣΚΟΛΑ ΜΟΥ ΒΑΖΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΩ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ!!!ΦΙΛΙΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημέρα αγαπητή Νάσια! Σε ευχαριστώ πολύ! Δεν πειράζει αν δεν προλαβαίνεις δεν θέλω να σε κουράσω! Όποτε βρεις χρόνο! Καλή συνέχεια να έχεις, πολλά φιλούθκια :)

      Διαγραφή
  5. Geia sou Vasiliki! Se eyxaristo poli gia tin prosklisi! Tha prospathiso na simetasxo! Omos den katalava. Tha prepei na simmetasxo kai sti diki sou alla kai stin prosklisi tou Delfinaki? Exi ligo berdeftei... Tha borouses na me voithisis?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημέρα Αλιόνα μου! Συγγνώμη αν σε μπέρδεψα. Βασικά είναι η ίδια η πρόσκληση με αυτή του Δελφινάκι. Απλώς το Δελφινάκι με προσκάλεσε και εγώ με τη σειρά μου σε προσκαλώ. Άρα εσύ συμμετάσχεις στη δική μου πρόσκληση την οποία εσύ αν θέλεις την παραχωρείς σε άλλα 4 σπιτάκια. Ελπίζω να σε βοήθησα αρκετά. Πολλά φιλούθκια :)

      Διαγραφή
    2. Σε ευχαριστω πολυ Βασιλικη!Η φωτογραφικη προσκληση ειναι μεχρι το τελος του μηνα?

      Διαγραφή
    3. Δεν έχει χρονικά πλαίσια! Όποτε θέλεις βγάζεις φωτογραφίες!!

      Διαγραφή
  6. Περιττό να σου πω ότι η θέα σου είναι εκπληκτική!!! Να χαρείς το δωράκι σου κοριτσάκι μου και να βγάλεις πολλές ωραίες φωτογραφίες!!! Φιλάκια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ Γεωργία μου! Καλή συνέχεια να έχεις :)

      Διαγραφή
  7. Με γεια η μηχανή...
    Οι φωτογραφίες σου είναι πανέμορφες...μπράβο!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μακάρι να μπορούσα να λάβω κι εγώ μέρος στον διαγωνισμό. Αλλά ένεκα χειμώνα εδώ που είμαστε, που να τις βρω τις καλοκαιρινές φωτογραφίες να βγάλω; Πήξαμε στην βροχή εδώ πέρα..

    Καλορίζικη η φωτογραφική μηχανή, αποθανάτισε τις πιο όμορφες στιγμές της εφηβείας γιατί θα σε συνοδεύουν για όλο το υπόλοιπο τση ζωής σου.

    Αυτό το κυπριακό "Τι κάμνετε" που έβγαλε το κρητικό από μέσα μου. Την λατρεύω και την δική σας την διάλεκτο! Φιλιά, πατριωτάκι :)*

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημέρα Αγριμιώ και καλώς όρισες στο σπιτάκι μου! Μα που μένεις και είναι χειμώνας? Δεν πειράζει και η βροχή καλή είναι... Μπορείς να κάνεις ένα χειμερινό άλμπουμ :)
      Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια! Είσαι από την Κρήτη? Και εμένα μου αρέσει πολύ η κρητική διάλεκτος! Σε ευχαριστώ που πέρασες, ελπίζω να τα λέμε συχνά :) Πολλά φιλούθκια

      Διαγραφή
    2. Καλώς σε βρήκα, μικρούλα. Σου γράφω από την μακρινή (και βροχερή, μην το ξεχνάμε το βροχερή, ε) Μελβούρνη. Ε, η Κρήτη και η Κύπρος έχουν πολλά κοινά. Όταν ήμουν φοιτήτρια στο Ρέθυμνο έκανα παρέα με πολλά παιδιά από την όμορφη Κύπρο μας.

      Κι εγώ ελπίζω να τα λέμε συχνά. Χα χα. Μόλις είδα ότι "πλάκωσαν" και τα κορίτσια από κάτω. Γίναμε.. πολλές! :)

      Διαγραφή
  9. Βασιλικουλα μου,καλως σε βρηκα και καλοριζικο το μπλογκοσπιτακι σου!Χρονια πολλα για τα γενεθλια σου οποτε ειναι και μεγεια το δωρακι της γιαγιας σου,να το χαρεις!!!!Η θεα σου πανεμορφη,να χαρεις το καλοκαιρακι οσο μπορεις καλυτερα με οτι επιθυμεις!!!!
    Κοριτσακι μου πολλα φιλια!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημέρα αγαπητή Μαρία και καλώς σε βρήκα! Σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια! Ελπίζω τώρα να τα λέμε συχνά! Πολλά φιλούθκια :)

      Διαγραφή
  10. Καλημέρα και απο εμένα..Βρήκα το blog σου απο τη Μαρία και μου αρέσει πολύ..Εγινα μέλος και εγω στη παρέα σας και ελπίζω να τα λέμε συχνά!!
    Φιλάκια απο το Mystickland<3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημέρα και καλώς όρισες στο σπιτάκι μου! Τώρα θα τα λέμε συχνά! Έρχομαι και στο δικό σου σπιτάκι! Καλή συνέχεια να έχεις :)

      Διαγραφή
  11. Καλορίζικη η καινούρια σου φωτογραφική μηχανή!Οι φωτογραφίες σου είναι υπέροχες!Μπράβο!Φιλάκια πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ Σπυριδούλα μου! Πολλά φιλούθκια :)

      Διαγραφή
  12. Καλημέρα! Καλορίζικη η φωτογραφική μηχανή, εύχομαι να βγάλεις πολύ όμορφες φωτογραφίες!! Έχεις φοβερή θέα και αυλή! Καλή συνέχεια!! Φιλάκια από Αθήνα!!


    Κατερίνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γεια σου Κατερίνα! Σε ευχαριστώ πολύ για την επίσκεψη και τα καλά σου λόγια! Πολλά φιλούθκια :)

      Διαγραφή
  13. Υπέροχες οι φωτογραφίες σου Βασιλικούλα μου! Καλορίζικη η νέα σου φωτογραφική μηχανή και εύχομαι πάντα να βγάζεις πανέμορφες και χαρούμενες φωτογραφίες!! Δεν ξέρω πότε ακριβώς είναι τα γενέθλιά σου, αλλά σου εύχομαι από καρδιάς να'σαι γερή, ευτυχισμένη και όλα σου τα όνειρα να πραγματοποιηθούν! Σ'ευχαριστώ για την καλοκαιρινή φωτογραφική πρόσκληση... θα προσπαθήσω να πάρω μέρος, αλλά αυτό το διάστημα είναι δύσκολο γιατί έχω πολλές υποχρεώσεις!! Να περάσεις ένα υπέροχο σ/κ, πολλά φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γεια σου αγαπητή Έλενα! Σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια! Μην ανησυχείς! Αν δεν μπορείς να πάρεις μέρος στην πρόκληση τώρα, μπορείς να πάρεις όποτε θέλεις! Δεν έχει χρονικά πλαίσια! Φτάνει να μην πιεστείς! Να έχεις μία όμορφη εβδομάδα! Πολλά φιλούθκια :)

      Διαγραφή
  14. Parabéns pelo presente!
    Gostei muito da foto do quintal,
    com o pomar... verde exuberante!

    ¸❤✿•.¸
    ♥ Bom domingo! Boa semana!
    ♡ Beijinhos.
    Brasil

    Convido você para ver o meu jardim...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. με γεια τη μηχανή!!!!!! σου εύχομαι να βγάλεις άπειρες, υπέροχες φωτογραφίες! δεν έχω ξεχάσει το διαγωνισμό σου, θα έχω κάτι σύντομα!! φιλάκια πολλά! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ πολύ Εύη μου! Ανυπομονώ να δω τη δημιουργία σου! Πολλά φιλούθκια :)

      Διαγραφή
  16. Καλορίζικη η μηχανή... όσο για την θέα σούπερ! Καλή αρχή με τις φωτογραφίες... πρόσεξε μην σου γυρίσει σε πάθος...χιχι! Callie by Anthomeli

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. καλημέρα γλυκιά Βασιλικούλα μου
    wow!!!Η γιαγιά σου είναι απίθανη.Δε θα μπορούσε να σου κάνει καλύτερο δώρο(μετά έχει αμάξι..χεχε)
    καλορίζικη η μηχανούλα σου,πανέμορφες οι φωτογραφίες σου,και σου εύχομαι να το καταδιασκεδάσεις...ε,και ας ''κολλήσεις''-))
    φιλούρεςςςςςςςςςςς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλή μου Χρυσούλα σε ευχαριστώ πάρα πολύ για τα καλά σου λόγια! Το σχόλιο σου μου έδωσε πολύ χαρά! Να έχεις μία όμορφη εβδομάδα! Πολλά φιλούθκια :)

      Διαγραφή
  18. η Γιαγια ξερει τι κανει..να το χαεις το δωρακι σου..να σε χαιρομαστε..να σαι καλα..πολυ ομορφες οι φωτο..χρονια σου πολλα..και ευλογημενα..χαρουμενη βδομαδα..σε φιλω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ Μαράκι! Να έχεις μία όμορφη μέρα! Πολλά φιλούθκια :)

      Διαγραφή
  19. Απαντήσεις
    1. Καλως όρισες στην παρέα μας! Εύχομαι να σε διασκεδάσουμε :)

      Διαγραφή

Ευχαριστώ πολύ πολύ για το σχόλιο σου! Μου έφτιαξες τη μέρα!