Παρασκευή 24 Απριλίου 2015

Music Fridays #1

Hola amigos!! Ελπίζω να είστε όλοι καλά και να είχατε μία όμορφη εβδομάδα!! Στη σημερινή μου ανάρτηση θα ήθελα να μιλήσω για μουσική..όπως προσέξατε το σπιτάκι μου δεν έχει συγκεκριμένη θεματολογία, οπότε όλα να τα περιμένετε από μένα!!
Μουσική..Αγαπάμε μουσική!! Αν και η φωνή μου σπάζει τζάμια, δεν γνωρίζω κανένα μουσικό όργανο (λίγο πιάνο, άντε και μαντολίνο- και θέλω πάρα πολύ να μάθω κιθάρα!!) και γενικά δεν με λες άνθρωπο με ταλέντο σε αυτόν τον τομέα, δεν μπορώ να ζήσω χωρίς μουσική!! Στο αυτοκίνητο, στο δρόμο, ακόμα και στη βιβλιοθήκη είμαι πάντα με τα ακουστικά στα αυτιά!!
Έτσι αποφάσισα να δημιουργήσω μία νέα στήλη στο blog μου, όπου θα μιλάμε αποκλειστικά για μουσική! Δηλαδή? Κάθε Παρασκευή θα αναρτώ 3 αγαπημένα μου τραγούδια που άκουγα κατά τη διάρκεια της εβδομάδας! Τώρα θα μου πείτε τι μας νοιάζει τι ακούς?? Νομίζω θα είναι ευκαιρία να μάθουμε νέα τραγούδια ή να ανακαλύψουμε τραγούδια που μας αρέσουν και δε μάθαμε ποτέ το όνομα τους !!
Επειδή νομίζω πολυλόγησα (πως το καταφέρνω πάντα) ας ξεκινήσουμε!!

Νούμερο 1: Somebody to love-Queen
Αν και αυτό το τραγούδι χρονολογεί πολύ πίσω, 20 χρόνια πριν γεννηθώ, απλά το αγαπώ! Γενικά οι Queen είναι ένα από τα αγαπημένα μου συγκροτήματα και αυτό το τραγούδι πιστεύω είναι από τα καλύτερα τους!!


Νούμερο 2: Another Love- Tom Odell

Πολύ αγαπημένη μπαλάντα από τον Άγγλο ερμηνευτή Tom Odell! Αν και αυτό δεν είναι πολύ πρόσφατο (2012) συνεχίζει να παίζεται στα ραδιόφωνα!

Νούμερο 3: Madam-Πάνος Μουζουράκης&Παντελής Αμπαζής (Padam Padam)



Και ένα ελληνικό τραγούδι που άκουγα αυτή την εβδομάδα!! (αν και κανονικά είναι γαλλικό και το έκαναν διασκευή :p) Πριν λίγες μέρες ο θείος μου το τραγούδησε με το συγκρότημα του σε μία τους εμφάνιση και μου άρεσε πάρα πολύ και από τότε το ακούω ασταμάτητα!!!


Αυτά ήταν μερικά από τα πολλά τραγούδια που άκουγα αυτή την εβδομάδα!Ελπίζω να σας άρεσαν και να περάσατε ευχάριστα ακούγοντας τα!Πως σας φάνηκε η νέα μουσική στήλη?? Να υιοθετήσω την ιδέα ή να την αφήσω να την πάρει το ποτάμι?? Επίσης θα ήθελα πολύ να μάθω ποια είναι τα δικά σας αγαπημένα τραγούδια τις εβδομάδας γράφοντας μου κάτω στα σχόλια!! Εύχομαι σε όλους να έχετε ένα υπέροχο σαββατοκύριακο με τα αγαπημένα σας πρόσωπα!!!
Πολλά φιλούθκια,
Βασιλική xoxo :)

12 σχόλια:

  1. Μου αρέσει η ιδέα της νέας σου στήλης και ακόμα περισσότερο μου άρεσαν τα ίδια τα κομμάτια που επέλεξες...!
    Εγώ επειδή ασχολούμαι επαγγελματικά με τη μουσική, και όλη την ώρα έχω στα αφτιά μου ακόμα και τραγούδια που δεν μου αρέσουν καθόλου :-p , όταν ανακαλύπτω διαμαντάκια (ακόμα και άγνωστα) κολλάω εκεί!
    Αυτή τη βδομάδα, δεν "έλιωσα" κάτι συγκεκριμένο, αλλά μέχρι 2 εβδομάδες πριν, είχα κολλήσει με τα live albums του Χαρούλη και του Μαραβέγια!
    ΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ πολλά, Βασιλικούλα μου!
    Καλό Σαββατοκύριακο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ καλή μου Γιάννα!! Η αλήθεια είναι ότι όταν έγραφα αυτή τη στήλη σε είχα στο νου μου που ασχολήσε επαγγελματικά με τη μουσική χεχε..Μετά τη βιολογία αν ήθελα να ασχοληθώ με κάτι θα ήταν και εμένα η μουσική!! Δεν είχα υπόψιν μου αυτά τα live albums, οπότε πάω να τα ακούσω! Να έχεις μία όμορφη μέρα! Πολλά φιλούθκια :)

      Διαγραφή
  2. Αγαπάμε με τρέλα τη μουσική!!!!
    Κι Εγώ είμαι συνέχεια με ακουστικά στα αυτιά ...παντού!
    Πολύ ωραία η νέα σου στήλη!
    Εγώ όλη την εβδομάδα "έλιωσα" το "Thinking Out Loud" από τον Ed Sheeran.
    Καλά να περνάς Βασιλική μου και να έχεις ένα όμορφο Σαββατοκύριακο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ Μαρία μου!! Αχχχ, μεγάλη αγάπη ο Ed Sheeran!!Έχουμε πολλά κοινά τελικά χεχεχε..Καλή συνέχεια να έχεις!! Πολλά φιλούθκια :)

      Διαγραφή
  3. ჱ‿

    Bom fim de semana
    com tudo de bom!!!
    Beijinhos.
    ჱ╮
    ه°ჱ~

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Βασιλική μου κι εγώ από φωνή ... άστα να πάνε!
    Ομως αγαπώ πολύ την μουσική και ανάλογα με την διάθεση της στιγμής είναι και οι μουσικές προτιμήσεις μου.
    Ομως θα σου ομολογήσω ότι δυσκολεύτηκα λίγο να ακούσω τα τραγουδάκια, λόγω της μουσικής που ακούγεται μπαίνοντας στο blog σου γιατί ο ένας ήχος έπεφτε πάνω στον άλλον.
    Ισως (αν γίνεται... δεν ξέρω) τις Παρασκευές που θα αναρτάς τα μουσικά κομμάτια, να κλείνεις την άλλη μουσική, ώστε να απολαμβάνουμε καλύτερα τις μουσικές επιλογές σου!
    Φιλιά, καλό Σαββατοκύριακο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ Έλενα μου που μου το είπες!! Δεν το είχα σκεφτεί, και τώρα που μου το είπες κάτι θα κάνω!! Να έχεις μία όμορφη μέρα!! Πολλά φιλούθκια :)

      Διαγραφή
  5. Ωραία επιλογή Βασιλική μου, ειδικά το πρώτο!!!!Καλό Σ/Κ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ Teta μου!! Χαίρομαι που σου άρεσαν!!Καλή συνέχεια! Πολλά φιλούθκια :)

      Διαγραφή
  6. Πάρα πολύ ωραίες οι επιλογές σου Βασιλική μου!
    Καλό σ/κ!
    Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ καλή μου Έλενα!Να σαι καλά! Να έχεις μία όμορφη μέρα! Πολλά φιλούθκια :)

      Διαγραφή

Ευχαριστώ πολύ πολύ για το σχόλιο σου! Μου έφτιαξες τη μέρα!