Τρίτη 1 Μαΐου 2012

Καλή Πρωτομαγιά

Καλημέρα παιδιά και καλό μήνα! Τι ωραία σήμερα δεν έχουμε σχολείο ούτε δουλειά! Πως θα περάσετε την πρωτομαγιά σας? Εγώ με την οικογένεια μου ξυπνήσαμε πρωί, προγευματίσαμε έξω στην αυλή και παίξαμε ποδόσφαιρο(ένα από τα αγαπημένα μου αθλήματα). Εύχομαι να περάσετε μία υπέροχη μέρα μαζί με τους φίλους και την οικογένειά σας και να ξεκουραστείτε! Πολλά φιλούθκια :)


Αυτόν τον Μάη τον έφτιαξα μαζί με τη γιαγιά μου. Είναι ένα κουλούρι που το φτιάχνουμε στην Κύπρο  στο σχήμα που  βλέπετε και το  τρώμε την πρωτομαγιά για να μην μας δαγκώσουν τα γαϊδούρια(χεχεχε)Είναι πολύ νόστιμος!

7 σχόλια:

  1. Καλό μήνα και καλή πρωτομαγιά εύχομαι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλό μήνα! Δεν ήξερα ότι έχετε αυτό το έθιμο στην Κύπρο! Πολύ ωραία η κουλούρα σου! Φιλιά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. γεια σου γλυκια μου Βασιλικούλα...τι θετικό και χαρούμενο κοριτσάκι είσαι..χαίρομαι που σε γνώρισα... ναι τζιαι μεις καμνουμε το κουλουρουι μας τζιαι τρωμε το σημερα για να με μας δακκασουν οι γαϊδάροι, εσυκώθηκα πρωί τζιαι έφα άμπα τζιαι δακκάσου με χαχααα (άραγε υπάρχουν γαϊδάροι όξα;;) καλή πρωτομαγιά και καλό μήνα...και να είσαι πάντα χαρούμενη και χαμογελαστή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλό μήνα.Τα γαϊδούρια με τα δύο πόδια εννοείς;
    Πάντως η κουλούρα φαίνεται ωραία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εγώ π'άντως αυτό το κουλούρι θα το έκαμνα μια..χαψιά!Καλό μήνα κοριτσάκι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλό μήνα εύχομαι. Δεν είχα ιδέα για το συγκεκριμένο έθιμο ,αλλά φαίνεται πολύ νόστιμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλημέρα και καλό μήνα.. Μετά από ηλεκτρονική κλήρωση βγήκαν τα αποτελέσματα του διαγωνισμού. Σ ευχαριστώ για την συμμετοχή και δημιουργία. Όποτε μπορέσεις πέρασε να πάρεις το βραβειάκι συμμετοχής σου. (ανήκεις στην κατηγορία ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ) (Επειδή δεν θέλω να αδικήσω κανέναν και καμία δίνω και στους υπόλοιπους ως δωράκι, ένα βραβειάκι συμμετοχής.)
    ΤΟ ΛΙΝΚ ΤΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ ΤΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ
    http://delfinaki-sunset.blogspot.com/2012/05/blog-post_72.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ευχαριστώ πολύ πολύ για το σχόλιο σου! Μου έφτιαξες τη μέρα!