Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2016

Ημερολόγιο σκέψεων #1


1. Πάντα με τραγούδι...
Μουσική, τραγούδια, πάντα είναι ο πιο όμορφος τρόπος να ταξιδέψεις σε ένα άλλο κόσμο..Έχω άπειρα αγαπημένα τραγούδια και δε μπορώ να επιλέξω κάποιο, όμως επηρεασμένη από την συναυλία του Μαχαιρίτσα που πήγα στις 2 του μηνός, θα βάλω ένα από τα αγαπημένα μου από εκείνον..Ήταν υπέροχος!


Ένας τούρκος στο Παρίσι
2, Απολογισμός διακοπών
Λοιπόν...Αυτό το καλοκαίρι πήγα 3 φορές διακοπές (χεχεχε έκανα καλοκαίρι πριγκίπισσας :ρ). Την πρώτη φορά με επισκέφτηκε η κολλητή μου στο Leicester όπου δούλευα και μετά πεταχτήκαμε 4 μέρες στο μαγευτικό Λονδίνο..Στα μέσα του Αυγούστου πήγα με κάτι άλλες φίλες μου για 1 μέρα μόνο δυστυχώς (ήταν όλα fully booked :( ) στην Αγία Νάπα (όπως σας έδειξα και φωτογραφίες). Τέλος, στα τέλη του Αυγούστου πήγα με την οικογένεια μου για 2 μέρες στον Πρωταρά (μια περιοχή πολύ κοντά στην Αγία Νάπα). Ντάξυ, δεν έχω παράπονο!!


3, Κάτι που μου έμεινε από αυτό το καλοκαίρι..
Αυτό το καλοκαίρι δεν μπορώ να πω ότι ήταν το καλύτερο, επειδή είχα την απώλεια μιας πολύ κοντινής μου φίλης στο Γυμνάσιο, από τροχαίο που είχε στην Αμερική..Μπορεί να χαθήκαμε τα τελευταία 5 χρόνια, αλλά ο πόνος δεν παύει να είναι ο ίδιος..Ήταν μεγάλο κρίμα και γενικά είναι πολύ λυπηρό να βλέπεις νέους ανθρώπους να χάνονται έτσι άδικα στην άσφαλτο..Οπότε μου έμεινε αυτό το καλοκαίρι πως η ζωή μας δυστυχώς είναι πολύ σύντομη, και κάθε μέρα πρέπει να ζούμε σαν να είναι η τελευταία και να προσέχουμε στους δρόμους!! Αυτό!!

4, Του χρόνου θα...
Θα έχω πτυχίο θεού θέλοντος!! Και θα κάνω το μάστερ μου αν όλα παν καλά!! Τώρα πάνω σε τί και που θα σας ενημερώσω όταν έχω εξελίξεις!!


5, Μια αναπάντεχη χαρά
Χάρηκα πολύ όταν έμαθα πως οι Red Hot Chilli Peppers θα κάνουν περιοδεία στην Αγγλία μετά από 5 χρόνια!! Αλλά μετά έμαθα πως γίνανε όλες τους οι συναυλίες sold out :(


Θα σας δω κάποια στιγμή, που θα πάει!!

6. Μια ήρεμη στιγμή
Όχι μόνο μία αλλά πολλές ήρεμες στιγμές βίωσα αυτό το καλοκαιράκι! Ειδικά στην παραλία, απλωμένη στην ξαπλώστρα παρέα με μουσική και ένα καλό βιβλίο..Τι άλλο να ζητήσω!!


Fig tree bay, Protaras-Cyprus

7. Μια υπέροχη νύχτα
Δύσκολο να επιλέξω μιας και οι καλοκαιρινές νύχτες είναι όλες υπέροχες..Αλλά ξεχωρίζει η νύχτα λίγες μέρες που ήρθα από Αγγλία, που πήγα με τους γονείς μου βόλτα στο λιμανάκι της πόλης μου της Λεμεσού. Πέρασα πολύ ωραία και εκτίμησα την ομορφιά της πόλης μου, την οποία είχα πεθυμήσει πολύ!!








Η σημερινή ανάρτηση είναι  μέρος του Ημερολογίου σκέψεων που διοργανώνει η blogger Μαρία από το Μια ματιά στον ήλιο με γιορτινά..!! Εδώ είναι το link για να επισκεφτείτε το blog της και να μάθετε περισσότερα!! 
http://mia-matia-ston-ilio.blogspot.com.cy/2016/08/27-31.html

Εύχομαι καλή συνέχεια φίλοι μου σε ότι κι αν κάνετε, και μη ξεχνάτε να χαμογελάτε!!
Θα τα πούμε σύντομα!
Πολλά φιλούθκια,
Βασιλική xoxo :)




11 σχόλια:

  1. Βασιλική μου χαίρομαι που το ξεκίνησες και συ!
    Σ΄ευχαριστώ πολύ πολύ.
    Καλά να περνάς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εμείς ευχαριστούμε Μαρία μου για την όμορφη σου ιδέα!! Χαίρομαι που σου άρεσε! Καλά να περνάς!! Πολλά φιλούθκια :)

      Διαγραφή
  2. Nice photos and post!!!!
    Have a good week!!! and my g+ for you!!!

    Besos, desde España, Marcela♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Υπέροχη ανάρτηση!!
    Να πετύχεις αυτό που θέλεις!! Φιλάκια:D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ φίλη μου! Καλά να περνάς!! Πολλά φιλούθκια :)

      Διαγραφή
  4. Μου άρεσε πολύ η ανάρτηση σου :)
    Έχεις κάνει κάποιο άρθρο που να λες πόσο καιρό είσαι στην Αγγλία, πως σου φαίνεται εκεί κτλ; Αν όχι σε παρακάλω κάνε ένα θα είναι τόσο ενδιαφέρον :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γεια σου φίλη μου! Σε ευχαριστώ πολύ, χαίρομαι που σου άρεσε! Έχω κάνει ένα άρθρο πρόσφατα για το πως ήταν ο 2ος χρόνος των σπουδών μου, μπορείς να το βρείς εδώ:
      http://basilikis-art.blogspot.com.cy/2016/07/helloits-mei-was-wondering-if-after.html
      Επίσης έκανα και αυτό το άρθρο όταν ήμουν πρώτο χρόνο!
      http://basilikis-art.blogspot.com.cy/2015/04/leicester.html

      Τώρα θα πάω στον 3ο μου χρόνο, και με το καλό θα ετοιμάσω ακόμα ένα άρθρο! Ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον σου! Καλά να περνάς, πολλά φιλούθκια :)

      Διαγραφή
  5. Πόσο γρήγορα περνάει ο καιρός!Σαν χθες, θυμάμαι που αναρωτιόσουν...πως θα είναι. αν θα σου λείψουμε, αν θα μας λείψεις...
    Είδες τελικά που όλα έχουν το χρόνο τους;
    Καλό πτυχίο Βασιλικούλα μας,και κράτα στη ψυχή σου όλες αυτές τις όμορφες στιγμές του καλοκαιριού.Η απώλεια, είναι μέσα στη ζωή!Γιαυτό να ζούμε σαν...μελλοθάνατοι, δηλαδή πάντα με αγάπη και ζώντας την κάθε στιγμή της καθημερινότητας μας!ΚΑΛΉ ΧΡΟΝΙΆ και για φέτος, πάντα με αγάπη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γεια σου φίλη μου!! Σε ευχαριστώ πολύ για το σχόλιο σου! Αυτό ακριβώς που λες, πρέπει να ζούμε τη κάθε στιγμή!! Να έχεις ένα όμορφο φθινόπωρο, γεμάτο όμορφες στιγμές παρέα με τα αγαπημένα σου πρόσωπα! Πολλά φιλούθκια :)

      Διαγραφή
  6. Άντε βρε Βσιλική μου, χαίρομαι που το ξεκίνησες κι εσύ το ημερολόγιο. Θα σε διαβάζω με πολύ ενδιαφέρον!
    Όπως σου είπε και πιο πάνω η Βαρβάρα, περνέι γρήγορα ο καιρός, σημασία έχει να χαίρεσαι όλες σου τις στιγμές.
    Στη φωτο σου είσαι μια κούκλα!
    Σε φιλώ κοριτσάκι μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ευχαριστώ πολύ πολύ για το σχόλιο σου! Μου έφτιαξες τη μέρα!