Τετάρτη 4 Ιουνίου 2014

Επιτέλους καλοκαιράκι!!! :)

Holaa amigos!!! Καλό μήνα και καλό καλοκαίρι να έχουμε!!! Και ναι!!!!!! Είμαι ελεύθερη!!!!!!!! Μόλις τελείωσα τις εξετάσεις μου!!! Αν και δεν τα πήγα τόσο καλά στη Φυσική και με πήρε μια απογοήτευση έφυγε ένα τεράστιο βάρος!!! Φυσικά το άγχος δε θα φύγει μέχρι τις 25 Ιουνίου όπου θα μάθουμε τα αποτελέσματα..Αυτό το καλοκαίρι με βλέπω να το περνώ πάνω στα κάρβουνα αφού μέχρι το τέλος  του Αυγούστου θα ξέρω σίγουρα που θα πάω για σπουδές..Πανεπιστήμιο Κύπρου,Ελλάδα ή Αγγλία??? Φυσικά για το πανεπιστήμιο Κύπρου τα αποτελέσματα βγαίνουν αρχές του Ιούλη αλλά επειδή είναι μόνο 27 θέσεις στη σχολή Βιολογίας και υπάρχει πολύς ανταγωνισμός το πιο πιθανόν είναι να μην περάσω με την πρώτη κατανομή και να περιμένω μέχρι τον Αύγουστο για την 2η και 3η κατανομή..Επίσης τέλη Ιουλίου κάνουμε τις αιτήσεις μας για Ελληνικά Πανεπιστήμια και τα αποτελέσματα θα βγουν και αυτά τον Αύγουστο. Έκανα και αιτήσεις στην Αγγλία και με αποδέχτηκε το University of Leicester (αυτό που θέλω πολύ πολύ να πάω) με την προϋπόθεση να πάρω πάνω από 18 στις παγκύπριες στη Χημεία και τη Βιολογία..Δύσκολο έργο!!Το καλό όμως είναι ότι δεν θα έχω διάβασμα!! Δεν μπορώ να το πιστέψω!!! Πως πέρασε αυτή η χρονιά τόσο γρήγορα...

Εσείς παιδιά τι κάνετε??Μου λείψατε πάρα πολύ!! Δυστυχώς δεν είχα καθόλου χρόνο και έτσι σας έχασα εντελώς..Αλλά από τώρα θα ξεκινήσω σιγά σιγά να αναπληρώσω αυτά που έχασα!!! Εύχομαι να περνάτε όμορφα τις πρώτες μέρες του καλοκαιριού και να ετοιμάζεστε για τις διακοπές σιγά σιγά..Φέτος θα πάτε πουθενά??

Τώρα που είμαι επιτέλους ελεύθερη θα κάνω πιο συχνά αναρτήσεις..Επειδή μέσα σε αυτό τον καιρό λόγω εξετάσεων δεν πρόλαβα να ετοιμάσω κάτι, σήμερα θα σας αφήσω με λίγα αστειάκια, έτσι για να υποδεχθούμε το καλοκαίρι με γέλιο!! Ελπίζω να σας κάνουν να γελάσετε!! Μέχρι να τα ξαναπούμε, καλά να περνάτε όπου και αν είστε με πολλά χαμόγελα!!
Επίσης θα ήθελα να ευχηθώ καλή συνέχεια και καλή επιτυχία σε όσους δεν τελείωσαν ακόμα με τις εξετάσεις τους  και καλά αποτελέσματα!!

                                                                             Πολλά φιλούθκια,
                                                                                      Βασιλική :) xoxo



































28 σχόλια:

  1. Χα χα χα !!!! Ωραία δόση γέλιου !!!!!
    Καλά αποτελέσματα !!!! Ευχομαι να πραγματοποιηθούν όλες οι προσδοκίες σου !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια!! Χεχε χαίρομαι που σου άρεσαν!! Να σαι καλά φίλη μου! Πολλά φιλούθκια :)

      Διαγραφή
  2. Αααα ! Αλλη μια συμπατριωρισσα!
    Καλως σε βρηκα μικρη μου..
    Καλη επιτυχια στις εξετασεις σου!
    Ευχομαι να πανε ολα οπως τα θελεις
    Μακια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλωσόρισες Μαρία μου στο blogoσπιτάκι μου!! Αχ τι ωραία απότι είδα είσαι και εσύ από τη Λεμεσό εκτός και από συμπατριωτούδες είμαστε και από την ίδια πόλη!! Χαίρομαι που σε γνωρίζω! Ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια! Καλή συνέχεια και τώρα θα τα λέμε πιο συχνά! Πολλά φιλούθκια :)

      Διαγραφή
  3. Καλή επιτυχία κοριτσάκι μου....΄Ολα καλά, εύχομαι να πάνε και να πραγματοποιηθούν τα όνειρα για τις σπουδές σου. Εξαιρετικό το αφιέρωμα γέλιου!!!!
    Καλό απόγευμα...
    **Αννιώ**

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γεια σου καλή μου Αννιώ και καλωσόρισες στο blogoσπιτάκι μου! Σε ευχαριστώ πολύ για το όμορφο σχόλιο σου!! Καλά να περνάς!! Πολλά φιλούθκια :)

      Διαγραφή
  4. Βασιλικούλα μου, χαίρομαι που τελείωσες το διάβασμα και τις εξετάσεις και σου εύχομαι Καλό Καλοκαίρι, αρχικά και Καλή Επιτυχία σε όλα όσα επιθυμείς!
    Να έχεις πίστη στα όνειρα σου και όλα καλά θα πάνε κοπέλα μου!
    Η ανάρτηση σου καταπληκτική! Το σχολείο όλα τα λεφτά!!!
    Να είσαι καλά και πολλά μπανάκια σου εύχομαι!♥
    Φιλούθκια πολλά με ζεστή αγκαλιά!:))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ πολύ πολύ καλή μου Κατερίνα για τα υπέροχα σου λόγια! Να σαι καλά!!! Χεχε ναι αυτό με το σχολείο πολύ πετυχημένο!! Καλή συνέχεια εύχομαι και καλά μπανάκια!!! Πολλά πολλά φιλούθκια :) xoxo

      Διαγραφή
  5. Καλό καλοκαίρι Βασιλική μου! Εύχομαι να έχεις τα αποτελέσματα που επιθυμείς. Πολύ γέλιο μας χάρισες με αυτή σου την ανάρτηση. Το σχολείο σούπερ! :) Να σαι καλά! Φιλάκια πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ πολύ Παρασκευή μου!! Χαίρομαι που σου άρεσαν τα αστειάκια!! Καλό καλοκαίρι με πολλά χαμόγελα! Πολλά φιλούθκια :) xoxoxo

      Διαγραφή
  6. Βασιλική μου, χαίρομαι που επέστρεψες και που είσαι καλά!
    Εύχομαι να πάνε όλα όπως τα θέλεις και τα ονειρεύεσαι!
    Φιλάκια πολλά, καλή ξεκούραση τώρα και καλά να περνάς! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ Έλλη μου!!Να σαι καλά!! Καλή συνέχεια να έχεις σε ότι κι αν κάνεις! Πολλά φιλούθκια ;) χοχο

      Διαγραφή
  7. Και έλεγα που χάθηκε ο..Μπομπ ο Σφουγκαράκης μου!!!Γλυκό μου κοριτσάκι γέλασα με μερικά από τους τοίχους σου.Καλώς μας γύρισες σε θέλω δυναμική και δημιουργική όπως αρμόζει στα 16 σου λουλουδένια χρόνια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ αγαπητή Αχτίδα για το όμορφο σχόλιο σου!!! Να σαι πάντα καλά!!! Καλό καλοκαίρι εύχομαι γεμάτο χαρά,υγεία και όμορφες δημιουργίες!! Πολλά φιλούθκια ;) xoxo

      Διαγραφή
  8. Καλά αποτελέσματα Βασιλική μου και καλό ξεκούραστο καλοκαίρι να έχεις!
    Εσύ αλήθεια από όλες τις επιλογές ποια προτιμάς καλύτερα;
    Φιλάκια πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ Αριστέα μου!! Χμμ βασικά πιο πολύ θα ήθελα την Αγγλία γιατί το Leicester είναι το 3ο καλύτερο πανεπιστήμιο στη σπουδή μου (Βιολογία) και ξέρεις είναι και αλλαγή κουλτούρας και πολιτισμού..Αλλά από την άλλη Κύπρο και Ελλάδα είναι εξίσου καλά όμως οι θέσεις είναι πολύ λίγες και οι βαθμοί πολύ υψηλοί!! Καλή ξεκούραση επίσης καλή μου φίλη και καλό καλοκαίρι! ΠΟλλά φιλούθκια :)

      Διαγραφή
  9. βασιλικούλα.. σου εύχομαι καλή πρόοδο..καλά αποτελεσματα.. κι ό,τι κάνεις.. ναναι για καλό!!! καλές σπουδες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ Παρασκευή μου!! Να σαι καλά!! Καλό καλοκαίρι να έχεις!! Πολλά φιλούθκια :))

      Διαγραφή
  10. ...καλως το μου..να σαι καλα κοριτσι..ολα του Θεου θα γινουν..καλη ξεκουραση..χαρουμενο καλοκαιρι..σε φιλω..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ Μαρία μου για τα καλά σου λόγια!!! Επίσης καλή ξεκούραση να έχεις και καλό καλοκαίρι! Πολλά φιλούθκια :) xoxo

      Διαγραφή
  11. Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ Μαρία Έλενα!!! Καλή συνέχεια και καλό καλοκαίρι! Πολλά φιλούθκια :)) xoxoxo

      Διαγραφή
  12. Μπράβο κοριτσάκι...εύχομαι να περάσεις εκεί που θέλεις, αν και όπου και να περάσεις τα φοιτητικά χρόνια είναι τα καλύτερα....!
    Καλό καλοκαίρι :)))))))))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ πολύ καλή μου blogoφίλη για τα καλά σου λόγια!! Καλή συνέχεια και καλή ξεκούραση! Πολλά φιλούθκια :) xoxo

      Διαγραφή
  13. °❤❤彡º°。
    Ótimo verão! Boa sorte nos estudos!

    Bom fim de semana!
    Beijinhos.
    Brasil
    ✿✿° ·.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Thank you so much dear Magia for your nice words!!! Have a nice summer and enjoy every moment!!! Lots of kisses x x x :)

      Διαγραφή
  14. Καλημέρα Βασιλική και καλώς σε βρήκα!!! Γέλασα πολύ και το είχα ανάγκη αυτή τη Τρίτη που μοιάζει με Δευτέρα...!!! Καλή συνέχεια σου εύχομαι!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Καλωσόρισες στο blogoσπιτάκι μου Αλεξάνδρα!!! Χαίρομαι που σου άρεσαν οι εικονούλες!!! Τώρα θα τα λέμε πιο συχνά!! Καλή συνέχεια!! Πολλά φιλούθκια :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ευχαριστώ πολύ πολύ για το σχόλιο σου! Μου έφτιαξες τη μέρα!