Παρασκευή 1 Ιουνίου 2012

Ζωγραφιά βραβειάκι και καλό μήνα


Γεια σας παιδιά και καλό μήνα! Τι κάνετε? Ελπίζω να είσαστε όλοι καλά. Σήμερα είμαι πολύ χαρούμενη επειδή τελείωσαν οι σχολικές εξετάσεις και ήρθε το καλοκαιράκι! Έφυγε ένα μεγάλο βάρος. Επίσης, μόλις μπήκα στο σπιτάκι μου με περίμεναν δύο ευχάριστες εκπλήξεις! Η Αθηνά από τη Σάμο, διαχειρίστρια του http://voltastoneiro.blogspot.com/ ετοίμασε τη ζωγραφιά με την αγαπημένη μου φράση! Η Αθηνά κάνει μία συλλογή με μικρές φράσεις με μεγάλη σημασία. Έτσι όποιος θέλει να δει τη δικιά του φρασούλα ζωγραφισμένη σε χαρτί και να εμπλουτίσει και τη συλλογή της ταλαντούχας Αθηνάς ας την επισκεφθεί! Αθηνά μου σε ευχαριστώ πάρα μα πάρα πολύ για την υπέροχη ζωγραφιά και να ξέρεις πως αυτή η πράξη που κάνεις είναι καταπληκτική! Η άλλη έκπληξη που με περίμενε είναι ένα πανέμορφο βραβειάκι από την Γεωργία, διαχειρίστρια του http://beautystr.blogspot.com/. Γεωργία μου σε ευχαριστώ πάρα πολύ που με σκέφτηκες! Με τη σειρά μου δίνω αυτό το βραβείο στα πιο κάτω σπιτάκια:


Θα χαρώ πολύ να το πάρετε και να διακοσμήσετε τα blogoσπιτάκια σας!

Πολλά φιλούθκια σε όλους :)

10 σχόλια:

  1. καλημερα καλο μηνα καλο καλοκαιρι καλο τριημερο

    πολυ ομορφη η ζωγραφια της Αθηνας (και γω συμμετειχα σ αυτο και μου αρεσε πολυ η ζωγραφια που μου κανε) πολυ ωραια και η φραση σου μ αρεσει πολυ

    συγχαρητηρια για το βραβειο , να το χαιρεσαι και να παρεις πολλα πολλα ακομη

    ωωω τι ομορφη εκπληξη , σε ευχαριστω για την σκεψη σου να το προσφερεις και σε μενα και στο ταπεινο σπιτακι μου

    δελφινοφιλουθκια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλημέρα! Σε ευχαριστώ πολύ για το βραβειάκι! Πολύ όμορφη η ζωγραφιά της Αθηνάς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλημέρα και καλό μήνα!Υπέροχη η ζωγραφιά της Αθηνάς!Συγχαρητήρια και για το βραβείο σου, εύχομαι να τα 1000σεις!Ευχαριστώ πολύ για το βραβείο, το έχω ήδη πάρει και πάω να προσθέσω το όνομά σου στις φίλες που μου το έωσαν!Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. να σε καλα κοριτσι..πολυ ομορφο το Βραβειο..σ'ευχαριστω..χαρηκα πολυ..τι υπεροχο το εργο της Αθηνας..ολα ειναι ενα κι ενα..να σε καλα καρδια μου..σε φιλω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Βασιλική καλό μήνα, καλό καλοκαίρι και καλά αποτελέσματα να έχεις από τις εξετάσεις!
    Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Βασιλική να χαίρεσαι τα δωράκια σου.!!! Καλό μήνα σου εύχομαι καλά αποτελέσματα.!!!! Τώρα ξεκούραση και δημιουργίες.!!!! Φιλιά.!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλό μήνα! Τι καλά που τελειώσατε τις εξετάσεις! Εμείς δεν τελειώσαμε ακόμα, τελειώνουμε στις 15 περίπου Ιουνίου.. Είναι τέλεια η ζωγραφιά της Αθηνάς! Σ ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ για τα βραβειάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καλό μήνα , να σαι καλά να κάνεις πανέμορφες βόλτες με το τραινάκι της ζωής !! Χάρηκα με την χαρά σου !!
    Καλό , ξέγνοιαστο καλοκαίρι !!!!!!
    Σαμιώτικα χαιρετίσματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Παίρνω και το βραβειάκι , σ ευχαριστώ πολύ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Τώρα κατάλαβα ότι δεν σε είχα ευχαριστήσει για το βραβειάκι που μου χάρισες. Ευχαριστώ πολύ λοιπόν και πάω κατευθείαν στην επόμενη ανάρτηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ευχαριστώ πολύ πολύ για το σχόλιο σου! Μου έφτιαξες τη μέρα!